top of page
Image-empty-state.png

SC IPEC SA

Fabricarea articolelor ceramice

IPEC SA nu este doar o afacere de succes, este Inovație, Performanță, Eficiență, Competență.
Compania a luat naștere în 1990, ca o afacere mică de familie și a crescut treptat, îmbinând experiența cu cele mai înalte standarde calitative.
Locul în care producem cu mare pasiune și sârguință produsele noastre se află în inima țării, mai exact la Alba Iulia. Brand-ul nostru s-a născut din dorința de a oferi clienților noștri produse cu un design modern, folosind materii prime de cea mai bună calitate.
La început, activitatea societății era formată din producție de articole ornamentale și decorative produse in cantități mici, care erau apoi desfăcute pe piața internă. Anul 1996 a adus prima schimbare majoră în abordarea strategiei de vânzari, societatea începand o relație de afaceri cu concernul suedez IKEA, pentru care a început să producă din ce in ce mai mult, de la an la an. Astfel, dintr-o mică afacere de familie, societatea a început să se transforme într-o facilitate de producție orientată către producția de serie, cu utilaje moderne și desfacere pe piața externă.
Seriozitatea și respectarea angajamentelor față de partenerii de afaceri au dus la necesitatea dezvoltării de noi capacități de producție în condițiile creșterii constante a cererii pe piața externă.
La ora actuală, compania dispune de peste 50 de mori preparare, 2 atomizoare de producere a pulberei atomizate, 20 prese izostatice, 10 cuptoare ardere, 30 mașini de glazurare și peste 200 de roboți industriali.

0258814481

bottom of page