top of page
Image-empty-state.png

SC CLOUD SOFT SRL

CAEN 6201 – Activitati de realizare a software-ului la comanda

Cu o experienta de aproape 10 ani, Cloud Soft ofera servicii si produse software personalizate pentru companii din diverse domenii de activitate.
O echipa puternica si competitiva, construita pe baza de competente si exeprienta in proiecte de anvergura poate fi alegerea cea mai potrivita pentru solutiile software din compania dvs.

Dezvoltam
Dezvoltam produse software complete care combina digitalizarea documentelor cu solutii de automatizare a proceselor ce dezvolta capacitatile de prelucrare a informatiilor si eficientizeaza fluxurile de business in companiile clientilor nostri.

Ajutam
Ajutam companiile sa depaseasca lacunele transformarilor digitale, prin extinderea sau adaugarea de noi functionalitati in solutiile software existente, dar si prin crearea de produse personalizate care se potrivesc tuturor nevoilor de business.

Contribuim
Contribuim la optimizarea costurilor cu resursele umane, la reducerea substantiala a costurilor privind prelucrarea documentelor prin implementarea proceselor de digitizare si automatizare bazate pe tehnologia Robotic Process Automation de la UiPath.

Integram
Integram solutiile clientilor cu un portofoliu complet de aplicatii software pentru document management, arhivare electronica, integrare cu ANAF, solutii integrate bazate pe Oracle Data Integrator si aplicatii personalizate bazate pe tehnologii Java


bottom of page