top of page
Image-empty-state.png

s.c. acid art studio s.r.l

CAEN 6201 – Activitati de realizare a software-ului la comanda

Suntem Rareș și Ramona, doi tineri creativi, perfecționiști în tot ceea ce facem și mereu atenți la nevoile clienților. Mai mult decât atât suntem și soț și soție. Drumul nostru în acest domeniu, a început în anul 2006. Timpul, răbdarea și perseverența și-au spus cuvântul, reușind să ne dezvoltăm pe plan profesional. Portofoliul nostru de clienți acoperă o arie largă a mapamondului, începând cu România, S.U.A., Germania, Spania, Portugalia, Belgia, Israel, precum și alte țări.

Ne-am axat atât pe segmentul online, prin dezvoltarea de site-uri web, optimizarea lor în motoarele de căutare și rețelele de socializare dar și pe cel palpabil, realizând concepte grafice unice și materiale publicitare de calitate.

Am eficientizat activitatea clienților prin dezvoltarea de aplicații la comandă (software de gestiune, aplicații pentru restaurante, CRM-uri, ERP-uri, etc.), independente de sisteme de operare sau dispozitive de acces (laptop, PC, tabletă, telefon mobil).

Suntem deschiși în tot ceea ce facem și ascultăm cu atenție ceea ce clientul are de spus. Deseori venim cu sugestii și căutăm soluția cea mai optimă, adaptată fiecărui client. Experiența ne-a învățat că fiecare proiect necesită timp, răbdare și dedicare.

0745 485 475

bottom of page