top of page
Image-empty-state.png

Robroad 98 SRL D

CAEN 4211 Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor

Stim cu totii ca a construi nu este doar un termen lingvistic pe care sa il Infrastructura este foarte importanta atunci cand vine vorba despre constructii. Ea este practic cea mai importanta notiune in ceea ce priveste dezvoltarea corecta a unei tari. Fara o infrastructura serioasa, intretinuta de-a lungul timpului, o tara nu poate rezista pur si simplu.
Este foarte important ca structurile ce tin de infrastructura, in speta structurile ce tin de drumuri si poduri sa fie realizate inca de la bun inceput la cele mai inalte standarde de calitate.
Robroad 98 SRL este o companie ce are in vedere toate aceste considerente si care se implica in mod activ in lucrarile de realizare ale acestor structuri. Noi cunoastem importanta realizarii acestor lucrari, dar avem in vedere si serviciile ce tin de mentenanta si reparatii, dar si de asistenta tehnica necesara executiei acestor lucrari.
Echipele specializate se implica in mod activ in realizarea de constructii drumuri, constructii poduri, constructii autostrazi sau aerodroame. Ne ocupam de toate aceste lucruri si fiecare dintre ele reprezinta un subpunct al vastei noastre experiente in ceea ce priveste constructia de astfel de elemente de infrastructura. Realizam lucrari de modernizare in cadrul acestor proiecte dar si lucrari de reabilitare drumuri, autostrazi sau poduri.
Realizarea de piloni de rezistenta, de structuri portante, de schelete ce vor sustine ulterior intreaga structura, sunt lucrari ce tin de activitatea noastra curenta. Suntem intotdeauna pregatiti sa raspundem oricaror necesitati, oricat de solicitante ar fi acestea. Cunostintele noastre sunt intotdeauna puse in slujba clientilor nostri, indiferent daca acestia sunt persoane fizice sau companii care au nevoie de ajutorul nostru.

0262254875

bottom of page