top of page
Image-empty-state.png

ROBEST COM SRL

Comert cu amanuntul al echipamentelor pentru telecomunicatii

ROBEST este unul din cei mai mari retaileri offline & online din Romania pe segmentul de piata al produselor comercializate. Povestea noastra incepe in anul 1999, cand am deschis primul magazin in Centrul Comercial Mercur din Craiova. De atunci, am crescut constant, de la an la an, astazi operand cu succes o retea de peste 220 magazine in toata tara, cu o echipa de 400 angajati.
Din decembrie 2020 iti spunem “Bine ai venit!” pe www.robestshop.ro, noul nostru magazin online in care ti-am pregatit mii de accesorii in trend, gadget-uri & device-uri de ultima generatie, cu design modern si materiale de calitate.
Echipa noastra de specialisti se asigura zilnic ca gasesti pe stoc accesorii fresh si pline de personalitate pentru cele mai populare modele de smartphone-uri si tablete. In plus, te poți baza pe noi pentru un serviciu clienti avantajos: oferim retur gratuit in maxim 15 zile si garantie intre 1 si 48 de luni la gama de huse de protectie, cabluri, incarcatoare, casti, suporturi, carduri, stickuri, boxe portabile, baterii externe etc.

0785.392.000

bottom of page