top of page
Image-empty-state.png

Mobila Aiud

3109 - Fabricarea de mobila n.c.a.

Compania are în prezent peste 100 angajați și produce mobilier pentru export, livrând în principal către lanțuri mari de magazine și depozite din Germania, Elveția, Austria, Belgia, Olanda,Ungaria,Franta,Italia și bineinteles România, intreaga gama de mobilier de grădină și în special „festzeltgarnitur” ,mobilier tip seturi de berarie.Firma a fost înființată în anul 1993 fiind de la inceputurile sale si pana in prezent o firmă de familie.
Totul a început din dorința de a realiza produse de calitate, durabile, ecologice, care să asigure confortul dorit de clienții nostri.Tot din pasiune, în cei peste 20 de ani de activitate am reușit să fim specialiști în realizarea mobilierului pentru gradină, asigurând standarde înalte de calitate.
Mereu se acorda o atenție deosebită protejării mediului înconjurator. Deșeurile de tip rumeguș se brichetează și se ard în centralele termice proprii, ultra moderne cu parametrii conform cerințelor normelor în vigoare.Lemnul utilizat,in special molid, este in totalitate lemn certificat.
Lăcuirea produselor se face cu instalatii performante si se folosesc doar lacuri pe baza de apa.
Majoritatea productiei este destinată exportului ,astfel incat se livreaza peste 500 camioane/an. Cifra de afaceri a societății a crescut in fiecare an, trecand peste 10 milioane de euro.
În prezent, Mobilaiud a devenit unul dintre liderii de pe piața de mobilier din Europa în ceea ce priveste producţia mobilierului de grădina din lemn de răşinoase.
Mobilaiud are o politică internă de calitate în concordanţă cu normele ISO 9001/2015.
Ea este posesoarea ISO 14001/2015,OHSAS 18001/2007 .

058861553

bottom of page