top of page
Image-empty-state.png

DIAFAN SRL

Lucrari de instalatii electrice

Firma noastra va ofera siguranta si confort. Sistemele si echipamentele noastre va protejeaza bunurile sau va fac viata mai usoara. Pentru toate aceste echipamente asiguram service pe durata garantiei, dar si post-garantie. De asemenea, putem asigura intretinerea periodica a sistemelor dumneavoastra, chiar daca au fost instalate de altcineva.
Compania are capital integral privat romanesc, a fost infiintata in 1991 si desfasoara activitati in domeniul sistemelor de securitate din primavara anului 1996. De atunci, un numar mare de clienti, persoane juridice si fizice, au apelat la noi - multi dintre ei pentru toata gama de lucrari pe care le executam. Acest lucru reprezinta pentru noi confirmarea faptului ca reusim sa ne ridicam la nivelul exigentelor acestora. Am parcurs un drum ascendent, in prezent compania noastra fiind foarte apreciata, in judet si in zonele limitrofe.
Credem ca aceasta se datoreaza faptului ca intotdeauna am fost onesti, seriosi, prompti fata de beneficiarii nostri. Instalam cu profesionalism echipamente de calitate si asiguram asistenta tehnica la orice ora. Pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri garantia unor produse si servicii de inalt nivel, am implementat sistemul de management al calitatii conform standardului SR-EN ISO 9001.
Începând cu 1996, compania noastră a avut o evoluţie ascendentă, fiind foarte apreciată în judeţul Alba şi
în împrejurimi.
Numeroşii noştri beneficiari, mulţi dintre ei deveniţi clienţi fideli, au profitat de avantajele oferite:
• economie de timp şi bani – gamă completă de lucrări, la un singur furnizor;
• soluţii optime, adaptate nevoilor şi cerinţelor specifice;
• echipamente performante şi fiabile, uşor de folosit;
• personal calificat şi cu experienţă;
• suport tehnic la orice oră;
• condiţii de plată avantajoase;

0258818764

bottom of page