top of page
Image-empty-state.png

CRYSTAL GROUP SRL

Lucrari de instalatii electrice

Înființată în anul 2007 de către doi colegi de bancă, Crystal Group își începe activitatea în anul 2009 în domeniul automatizărilor industriale prin realizare de software pentru automate programabile, proiectare electrică și service.
Datorită seriozității și profesionalismului, de care a dat dovadă, Crystal Group are un trend crescător atât pe plan profesional cât și pe plan financiar.
Pe plan financiar Crystal Group ocupă Locul 1 în cadrul topului firmelor 2014 organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Alba, iar în anul 2015 depașește cifra de 1 milion de euro.
Obiectul principal de activitate al societății noastre îl reprezintă activitățile de realizare software pentru automatele programabile.
Suntem reprezentanti, importatori si distribuitori oficiali pentru toate marcile de materiale electrice de renume ce activeaza in Romania.
Lucrăm cu cei mai buni in domeniu.
Toti producatorii din portofoliul nostru sunt nume mari in lumea materialelor electrice iar varietatea portofoliului de produse, cat si profesionalismul echipei noastre sunt principalele noastre atuuri.

bottom of page