top of page
Image-empty-state.png

COMMUNICATION DISTRIBUTION SOLUTIONS SRL

Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)

În 1994, Communication Distribution Solutions SRL (C.D.S.) a început ca o companie privată cu capital comun româno-german, oferind dezvoltare de software și suport operațional pentru un sistem sofisticat de gestionare a stocurilor de rețele fizice bazat pe GIS. Lucrând pentru piața germană am ajuns să ne asumăm metodologiile folosite în Europa de Vest și le-am implementat în echipa noastră. Înțelegând conceptul de externalizare, am învățat cum să lucrăm din locații îndepărtate și am îmbunătățit procesul de livrare a software-ului.
Scopul echipei noastre de 14 programatori și testeri este de a oferi clienților noștri soluții software de încredere pentru îmbunătățirea afacerii lor.
Suntem o companie orientată în mare parte către nevoile și dorințele clienților noștri. Ca atare, consideram clientii ca fiind cele mai importante elemente de autoevaluare a companiei noastre si ne straduim sa le oferim produse bazate pe cele mai noi tehnologii software disponibile, sustinute integral cu servicii de asistenta si intretinere. Suntem obișnuiți să lucrăm cot la cot cu clienții noștri, în timp ce ne ghidăm unul pe celălalt prin fiecare pas al muncii depuse pentru a aduce la viață produsul final.
Compania era bine poziționată în Alba Iulia, oraș cu o Universitate cunoscută și cu o mare secție a Facultății de Științe Exacte și Inginerie. Programele de BA ne-au asigurat un bazin semnificativ de talente.

+4 0740 177 811

bottom of page