top of page
Image-empty-state.png

COCOLINO TRANS SRL

CAEN 4941 Servicii de transporturi rutiere de marfă

SC Cocolino Trans ofera o gama variata de servicii de transport marfa si transport mobila in orice localitate din Romania. Calitatea serviciilor de transport este asigurata de cel mai bun personal, seriozitate, promtitudine, profesionalism si de experienta dobandita in timp, de care au dat dovada de fiecare data cand cineva a apelat la serviciile acestora.
Datorita GPS-urilor si statiilor emisie-receptie cu care masinile din parcul auto sunt dotate se economiseste timp si se alege cea mai scurta ruta pentru a oferi cele mai competitive preturi de pe piata transporturilor din Romania.
Preturile sunt negociabile in functie de distanta unde trebuie transportata incarcatura cat si de greutatea acesteia, iar daca veti solicita si personal pentru incarcare descarcare pretul se negociaza in functie de greutate, numarul manipulantilor, numarul etajelor din imobil precum si daca acesta este sau nu dotat cu lift, etc.
Serviciul de transport de marfa este destinat atat persoanelor fizice cat si celor juridice, indiferent ca aveti un magazin care trebuie aprovizionat sau pur si simplu aveti de transportat marfa dintr-o locatie in alta noi suntem solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.
Compania noastra de transport va pune la dispozitie atat soferi profesionisti cat si autoutilitare de transport cu o capacitate de pana la 3,5 tone si un volum cuprins intre 6 si 18 m cubi, iar ca sa fiti in totalitate satisfacuti de serviciile noastre de transport va putem oferi (la cerere) personal manipulant experimentat, pentru ca marfa dumneavoastra sa fie transportata si livrata in cele mai bune si sigure conditii.
Deoarece ne adresam si persoanelor juridice care au nevoie regulat sau ocazional de transport, va punem la dispozitie si serviciul de transport marfuri generale in modul exclusiv sau de grupaj, de asemenea oferim si servicii de distributie marfa sau curierat in regim de urgenta.

0262389762

bottom of page